Home Stiri mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc o familie numeroasă: „Al treilea sau al patrulea copil”

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc o familie numeroasă: „Al treilea sau al patrulea copil”

de negriuelena

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Aceștia au nu doar cariere de succes, ci și o familie absolut superbă cu doi băieți, Alexandru și Andrei.

Cei doi se înțeleg cum nu se poate mai bine și vorbesc mereu frumos unul despre celălalt ori de câte ori au ocazia. Recent, Radu Vâlcan a declarat cum anume l-a schimbat căsnicia cu Adela și care este influența pe care a avut-o asupra lor nașterea celor doi copii.

„Cred că relația noastră m-a făcut mai responsabil, pot spune că am crescut și ne-am maturizat împreună și continuăm acest proces și după venirea pe lume a copiilor noștri”, a spus Radu Vâlcan.

Cu toate că familia lor s-a mărit de curând, Adela aducând pe lume cel de-al doilea băiețel, pe Andrei, celor doi le surâde ideea de a mai avea pe viitor  încă unul sau doi copii.

„Este o altă etapă din viața noastră, nu ni s-a schimbat foarte mult viața după ce am devenit părinți a două oară, asta s-a întâmplat la primul copil”, a mai spus prezentatorul TV, citat de Viva!.

„Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult! Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (râde)

Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!”, a completat Radu Vâlcan.

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu a povestit într-un interviu acordat pentru Pro TV cum decurge viața ei după ce l-a adus pe lume pe Andrei, dar și cum a ales acest nume pentru fiul lor.

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.

Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.  Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…

Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună «Ardei», decât «Moș Nicolae»”, a spus Adela Popescu.

Surse: wowbiz.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies