Home Stiri mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan, pregătiri pentru al treilea copil? „Să vină barza”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, pregătiri pentru al treilea copil? „Să vină barza”

de Clara

Adela Popescu și-a pus fanii pe jar, după ce a lăsat să se înțeleagă faptul că și-ar mai dori un copil. Cu toate că ea și Radu Vâlcan au doi copii împreună, nu vor să se oprească aici, ci își doresc să își mărească familia.

În urmă cu mai mulți ani, Adela povestea despre relația cu Radu, declarând că s-au întâlnit chiar atunci când a trebuit, mai ales că fiecare își dorea o familie. „Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a spus prezentatoarea, acum câțiva ani, pentru cei de la viva.ro.

De Crăciun, soacra sa le-a trimis o felicitare, iar urarea legată de barză a stârnit multe reacții pozitive în mediul online. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi! Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste! Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu! Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși, cu multă dragoste! La mulți ani! Mamaia Ilonka”, sunt cuvintele scrise de mama lui Radu.

În cadrul unui interviu oferit publicației menționate mai sus, Adela a răspuns întrebării legate de al treilea copil. „E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt”, a mai adăugat îndrăgita prezentatoare…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies