Home Stiri mondene Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat mezinul în acest weekend

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat mezinul în acest weekend

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au distrat pe cinste în acest weekend, atunci când a avut loc botezul lui Adrian, mezinul familiei. Cei doi au luat decizia dintr-o dată, deoarece copilul urmează să aniverseze un an de viață în curând.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, măi, Adrian! ❤️ După Paște, ne-am hotărât, brusc, că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să intre la grupa pregătitoare. 😅

Prima dată, am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv și, apoi, au urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni. Și, ca să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui . Așa că am sunat prietenii apropiați și familia, să ne asigurăm că pot, și, abia după, am început să căutăm locație, flori, biserică, etc. Cu doar zece zile înainte. 🙂

Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. De poveste. Una cu «Cei trei purceluși». Cum altfel?! :)”, a scris prezentatoarea de la Pro TV pe contul său de Instagram.

Adela Popescu a vorbit despre viața cu trei copii

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Avem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies