Home Stiri mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o casă nouă

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o casă nouă

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă. Aceștia și-au dorit o locuință mult mai spațioasă, iar amândoi s-au declarat extraordinar de mulțumiți de ceea ce au ales. Vedeta PRO TV a vorbit cu cei de la Libertatea despre noua lor achiziție.

„Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie. Am avut și o provocare. În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat, pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil.

Am deschis ușa și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoții. (…) Prima senzație a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo. (…) Am avut și o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu dorește să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la casa veche.

E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem, cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem, după ce adorm copiii, să ne uităm la un film, să o facem din dormitor (aproape de ei). În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar.

Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a spus Adela pentru cei de la Libertatea

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies