Home Stiri mondene Adela Popescu, speriată de cea de-a treia naștere: „Am o certitudine că va fi foarte greu”

Adela Popescu, speriată de cea de-a treia naștere: „Am o certitudine că va fi foarte greu”

de Clara

Adela Popescu mai are doar câteva săptămâni și va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său. Aceasta a început toate pregătirile, mai ales că va naște în pandemie, iar protocolul este unul extrem de elaborat.

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca, în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez.

Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere, pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât, când copilul coboară, se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie, când îmi începe travaliul, nu am doar durere de contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a spus Adela Popescu.

„Şi cum susţineam eu sus şi tare că «vai, domn’le, ce e aia să îţi facă necazuri hormonii», cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns! Ce am mai jelit! M-a sunat Radu şi i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu ştiam ce să îi spun că am. Dar mă şi enerva, că nu înţelege. 🙂 Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireşe şi sunt ca nouă. Uşoară ca un fulg”, a mai spus artista pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies