Home Stiri mondene Adela Popescu spune adevărul despre Radu Vâlcan: „Ciudățeniile pe care le are…”

Adela Popescu spune adevărul despre Radu Vâlcan: „Ciudățeniile pe care le are…”

de negriuelena

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și au o căsnicie minunată din 2015.

Cu toate că sunt văzuți drept un cuplu perfect, există și lucruri mai puțin plăcute în relația lor, iar celebra prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea a dezvăluit în urmă cu puțin timp care sunt aspectele care o deranjează la soțul său.

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu.

El, dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă”, a spus Adela pentru cristinastanciulescu.ro.

„Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este, de fapt, întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui.

În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută”, a mai spus vedeta de televiziune.

„Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă… și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort.

Și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a adăugat aceasta…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies