Home Stiri mondene Adela Popescu spune cum l-a convins pe Radu să facă o achiziție imobiliară

Adela Popescu spune cum l-a convins pe Radu să facă o achiziție imobiliară

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea parte de veri extrem de frumoase de aici înainte, deoarece au decis să cumpere un apartament la malul mării, iar procesul este în desfășurare. Pe pagina sa de Instagram, fosta actriță a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsura deciziei ce trebuia luată. Ne luăm sau nu un apartament la mare?! Aceasta era întrebarea. Mărturisesc că nici nu ne trecuse prin cap așa ceva, până când fratele meu ne-a povestit despre proiectul din Olimp. Mai mult în joacă, prin iulie, am mers la o discuție cu ei, la biroul lor de la mare. Tot eram pe litoral, știți cum e. Mi-a plăcut atât de tare proiectul, încât, din ziua aceea, am fost sigură că asta trebuie să facem, să luăm un apartament acolo. Am simțit, pur și simplu. Mult timp, Radu a crezut că glumesc.

– «Cum să luăm un apartament la mare? De ce?»

– «Cum de ce? Avem TREI copii. Cel puțin, cât sunt mici, e minunat să avem unde să mergem pentru aerosoli, apă, bălăceală, nisip, la trei ore cu mașină de casă. Nu vezi că, de regulă, reușim maximum o săptămână într-o vacanță? De ce să nu prelungim starea asta estivală cât mai mult?!»

– «Și dacă, din cauza asta, nu o să ne mai vină să călătorim?»

– «Sincer, crezi că se va întâmplă așa ceva?! Ba eu spun că o să vedem marea mai mult ca niciodată. Din călătorii și din balconul nostru. În weekendurile în care ai chef, pac, te urci în mașină și dai o fugă la mare. La casa ta. Schimbi decorul. Chiar și iarna. Ca să nu mai spun că îl poți închiria în perioadele în care nu vrei să mergi acolo».

Am mai avut câteva argumente pe care noi, soțiile, știm să le oferim atunci când ne dorim ceva, atât de bune, încât, la vară, știți unde ne găsiți. Proiectul este în Olimp. Da, are plajă privată. Da, are piscină. Nu știu dacă mai sunt apartamente disponibile. Când am semnat noi, nu mai erau foarte multe. Da, are parcare subterană. Da, se vede marea. Asta dacă nu ești Radu Vâlcan și ți-e frică rău să te uiți în jos chiar și de la parter. Dar asta cu etajul este o altă discuție despre care o să vă povestesc într-un episod viitor”, a scris prezentatoarea în mediul online…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies