Home Stiri mondene Adela Popescu spune cum se înţeleg cei trei copii între ei

Adela Popescu spune cum se înţeleg cei trei copii între ei

de Clara

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil în urmă cu aproximativ un an. Acum, aceasta a spus cum se înțeleg cei trei frați între ei.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează față de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și «pupăcit» peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc, chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Adela și Radu au o relație specială

„Evident, în această perioadă, este mult mai dificil. Am fost foarte aproape să avem timp pentru noi, când el voia să mă ducă în Roma, de ziua mea. Din păcate, nu am apucat să mai plecăm, dar, când ne-am întors, am avut o seară perfectă acasă, cu mâncarea pe care mi-o doream, într-un spațiu în care mă simt fericită și în confort. Cred că asta contează când ajungi la un moment în care familia arată exact așa cum ai visat.

Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții.

Nu vreau să mă gândesc constant la frici. Nu cred că ele ne întăresc sau ne fac să creștem ca oameni. Dacă aș fi stat să analizez totul foarte tare, probabil nu aș fi revenit la muncă atât de rapid sau nu am fi făcut al treilea copil cât ceilalți doi sunt încă mici. Da, mi-e frică să nu pățească ceva familia noastră, părinții sau oamenii apropiați. Dar chiar și această frică am învățat, în ultimul an, să o controlez…

Îl iubesc mult, mult, mult… dacă merge să-mi cumpere și mie niște bomboane cu prune!”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies