Home Stiri mondene Adela Popescu trece prin momente dificile: „Am un gol în stomac”

Adela Popescu trece prin momente dificile: „Am un gol în stomac”

de Clara
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii și, în fiecare an, au plecat în mai multe vacanțe cu cei mici.
  • Deși prezentatoarea știe că este foarte greu, aceasta își dorește o nouă vacanță alături de cei trei copii.
  • Soția lui Radu Vâlcan a fost cuprinsă de nostalgie și a împărtășit cu fanii sentimentele care o încearcă.

Adela Popescu a avut curajul de a face trei copii și a avut și curajul de a merge cu aceștia în diferite vacanțe. Chiar și înainte de apariția ultimului copil, Adela și Radu Vâlcan au plecat peste mări și țări cu cei doi copii care aveau vârste destul de mici.

Acum, un moment de nostalgie a cuprins-o pe Adela și susține că i-ar plăcea să plece din nou într-o vacanță solicitantă cu toți cei trei copii, deși mezinul abia ce a împlinit un an.

Adela Popescu vrea să aibă parte de o nouă vacanță alături de cei mici

„Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni.

Ce vreau să vă spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fiecare clipă. Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipă fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?”, a fost mesajul postat de Adela în mediul online.

Copiii Adelei Popescu au avut probleme de sănătate

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp, pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…)

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că, de câteva zile, micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu.

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este! Mă îngrozea drumul, pentru că lu’ ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies