Home Stiri mondene Adela Popescu vorbește despre a patra sarcină

Adela Popescu vorbește despre a patra sarcină

de Clara

Adela Popescu, mai în glumă, mai în serios, a fost trasă la răspundere pentru kilogramele pe care le are. Aceasta a răspuns imediat, dar în stilul caracteristic.

„Vineri mi-a spus un coleg că îi place de mine așa, mai pufoșică. Aseară că sunt gravidă. Rochia o arunc, e clar, dar mi-e că problema tot nu o rezolv. (…) Aseară am fost întrebată și în câte luni sunt, cum să mă supăr?? (…)”, a spus Adela Popescu în mediul online.

Adela Popescu vorbește despre întâmplările din familia sa

„Evident, în această perioadă, este mult mai dificil. Am fost foarte aproape să avem timp pentru noi, când el voia să mă ducă în Roma, de ziua mea. Din păcate, nu am apucat să mai plecăm, dar, când ne-am întors, am avut o seară perfectă acasă, cu mâncarea pe care mi-o doream, într-un spațiu în care mă simt fericită și în confort. Cred că asta contează când ajungi la un moment în care familia arată exact așa cum ai visat.

Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează față de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brațe și «pupăcit» peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc, chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a scris Adela pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies