Home Stiri mondene Adela Popescu vorbește despre probleme pe care le întâmpină la a treia sarcină

Adela Popescu vorbește despre probleme pe care le întâmpină la a treia sarcină

de Clara

Zilele trecute, Adela Popescu a decis să vorbească despre importanța pe care fiecare dintre noi trebuie să o acorde sănătății. Deoarece este însărcinată în 20 de săptămâni, soția lui Radu Vâlcan este mult mai atentă în legătură cu lucrurile pe care le face, mai ales că pandemia de coronavirus încă nu a trecut.

„Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un „cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!

Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

Tot din cauza pandemiei de coronavirus, Adela a decis să renunțe, pentru o vreme, la emisiunea pe care o prezenta. Aceasta nu vrea să se expună niciunui pericol și este extrem de atentă în legătură cu ceea ce face.

„Eu am ales să renunț la emisiune la recomandarea medicului, când încă mă simțeam bine. Undeva, în capul meu, nu înțelegeam de ce, dacă nu am nicio problemă să stau tolănită pe canapea, în loc să-mi beau cafeaua alături de telespectatori.

Asta a durat cam o lună. Apoi, fix când m-am relaxat, am și născut, dar, chiar și asa, următoarele luni au fost de vis. Bebelușul era cuminte, dormea și mânca; eu, muuult mai relaxată decât la Alexandru, fără sentimentul că stau degeaba, deși cam asta făceam. Alexandru, la grădiniță, tati, cu treabă prin oraș, eu cu bebe, liniștiți acasă, urmărind seriale sau citind. Supeeerb! Treaba s-a complicat când Andrei a început să se ridice în picioare și să-și ceară drepturile”, a spus Adela, pentru libertateapentrufemei.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies