Home Stiri mondene Adelina Pestrițu a confirmat zvonurile din ultima vreme: „E adevărat că…”

Adelina Pestrițu a confirmat zvonurile din ultima vreme: „E adevărat că…”

de negriuelena

Adelina Pestrițu a vorbit, de curând, despre cel de-al doilea copil, la un an după nașterea fiicei sale, Zenaida-Maria, care a venit pe lume în luna august.

Aceasta a confirmat zvonurile din ultima perioadă conform cărora ea și soțul său, Virgil Șteblea, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

Vedeta este foarte ocupată în perioada aceasta, dar își pune familia pe primul plan. Frumoasa brunetă a anunțat că ea și soțul său își doresc cu ardoare să aibă și un băiețel.

 „E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia. (…)

Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica.

Ne-a fost de mare ajutor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Click!.

De când a devenit mamă, vedeta este mai atentă în privința cheltuielilor pe care le face.

„Înainte, 80% din venitul meu lunar se ducea pe haine, acum se duce undeva la 40%. Sunt luni și luni, câștigul meu diferă de la lună la lună, responsabilitățile sunt foarte mari.

Din momentul în care Zenaida a venit în familia noastră, evident că acest răsfăț s-a cam modificat…

Și consider că este mult mai important să-ți asiguri un stil de viață frumos, ușor, cu de toate, fără lipsuri, și abia apoi să te răsfeți la shopping”, a precizat Adelina Pestrițu pentru Viva!.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!