Home Stiri mondene Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă. Iată cât de frumoasă este!

Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă. Iată cât de frumoasă este!

de Arseni Ana

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea vor deveni soț și soție pe data de 20 iulie, iar pregătirile pentru marele eveniment din viața lor sunt în toi.

Întrucât își dorește ca totul să iasă perfect, așa cum a visat, bruneta se implică în organizarea nunții sale, dar a apelat și la ajutorul a nu mai puțin de patru echipe specializate în organizarea evenimentelor.

„Organizarea acestui eveniment m-a solicitat foarte mult, atât pe mine, cât și pe viitorul soț și pe toate echipele cu care lucrăm. Sunt patru echipe de organizare”, a afirmat Adelina Pestrițu.

Vedeta a fost, de curând, la un magazin destinat viitoarelor mirese, unde a probat mai multe rochii de mireasă, iar în ziua respectivă a fost însoțită de reporterii emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. În interviul pe care l-a acordat în cadrul emisiunii, aceasta a precizat că la nunta sa va purta două rochii de mireasă.

„O să am două rochii de mireasă. Seara la petrecere trebuie să fiu ceva mai sexy. Evident, voi fi tot o mireasă strălucitoare, dar într-o altă zonă, un pic mai sexy, mai îndrăzneață”, a spus aceasta.

„O rochie va fi cu trenă. (…). Voi veni cu domnișoarele de onoare, pentru că și ele vor trebui să probeze rochiile. Vor avea aceeași culoare, dar nu același model – nu am vrut să fie totuși un fel de uniformă, am vrut ca fiecare să fie elegantă, să se simtă bine în pielea ei și să se simtă specială. Așa că ele și-au ales modelele, eu doar le-am comandat. Și evident, la aceeași casă de modă unde îmi fac și cele două rochii (…)”, a adăugat vedeta…

Adelina Pestrițu și viitorul său soț, Virgil Steblea, au împreună o fetiță, Zenaida Maria, care a venit pe lume pe 3 august 2018. Adelina a născut prin cezariană.

Surse: cancan.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies