Home Stiri mondene Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut: “Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut: “Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

de Arseni Ana
Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a trecut de-a lungul anilor prin cateva schimbari care au ajutat-o sa fie omul plin de incredere care este astazi. In urma cu 10 ani si-a facut o operatie de micsorare a nasului despre care spune ca a fost cea mai dureroasa experienta a ei.

Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a povestit cum a fost experienta de dupa operatia de rinoplastie.

“Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.”, a declarat Adelina Pestritu pentru click.ro

Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a mai declarat ca operatia de rinoplastie i-a schimbat viata cu totul.

“Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră.”, a mai declarat Adelina Pestritu.

In schimb, despre operatia de implant mamar spune ca nu a fost dureroasa comparativ cu cea de la nas, si este foarte multumita de felul cum arata acum.

“Nu foarte mari, pentru că tăietura nu este pe mușchi, ci este una foarte fină, cât un fir de ață, în jurul areolei. Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri.”, a mai spus Pestritu.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!