Home Stiri mondene Adelina Pestritu a trecut prin chinuri groaznice: “Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

Adelina Pestritu a trecut prin chinuri groaznice: “Aveam impresia că mi se descompune toată fața”

de Arseni Ana
Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a trecut de-a lungul anilor prin cateva schimbari care au ajutat-o sa fie omul plin de incredere care este astazi. In urma cu zece ani si-a facut o operatie de micsorare a nasului despre care spune ca a fost cea mai dureroasa experienta a ei.

Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a povestit cum a fost experienta de dupa operatia de rinoplastie.

“Ingrozitoare. Am facut atac de panica, pentru ca aveam impresia ca nu ma oxigenez suficient. Aveam impresia ca mi se descompune toata fata cand merg. Eu am trecut printr-o operatie de rinoplastie cu metoda clasica, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu sa suport durerea sau sa depind de pansamente, dar unii oameni nu au nicio treaba”, a declarat Adelina Pestritu pentru click.ro.

Adelina Pestritu a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut Aveam impresia că mi se descompune toată fața

Adelina Pestritu a mai declarat ca operatia de rinoplastie i-a schimbat viata cu totul.

“Garantat. Evident ca este o transformare în majoritatea cazurilor. Am vazut si esecuri. Trebuie doar sa iti alegi doctorul cu multa atentie si sa stii ce iti dorești. Dar e esential sa crezi in recomandarile lui. Nu este o rusine sa accepti că nu esti perfect si exista loc de imbunatatiri. Eu am avut si probleme de sanatate, si de ordin estetic si am decis sa o fac. Nu regret nimic. Este cea mai buna alegere pe care am facut-o. E important sa ne simtim bine în pielea noastra”, a mai declarat Adelina Pestritu.

In schimb, despre operatia de implant mamar spune ca nu a fost dureroasa comparativ cu cea de la nas si este foarte multumita de felul cum arata acum…

“Nu foarte mari, pentru ca taietura nu este pe muschi, ci este una foarte fina, cat un fir de ata, in jurul areolei. Am fost mai mult panicata de situatia in sine decat de dureri”, a mai spus Pestritu.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies