Home Uncategorized Adelina Pestrițu, cel mai bine plătit influencer. Iată cât au făcut Cristina Ich și Anda Adam!

Adelina Pestrițu, cel mai bine plătit influencer. Iată cât au făcut Cristina Ich și Anda Adam!

de Clara

Cristina Ich, Anda Adam și Adelina Pestrițu sunt unele dintre vedetele plătite cel mai bine de la noi. Cele trei fac parte din categoria influencerilor, reușind, în acest fel, să câștige sume foarte mari de bani.

Anda Adam a reușit să facă o avere anul acesta. Pe lângă afacerea cu imobiliare pe care o are, blondina a semnat și foarte multe contracte de imagine care, se pare, i-au adus mii de euro în fiecare lună. Mai mult decât atât, deoarece a fost concurentă într-o emisiune difuzată pe PRO TV, vedeta a încasat 25.000 de euro.

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, în construcții. Construiesc niște duplexuri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă”, spusese artista în urmă cu mai multe luni.

Cristina Ich și-a construit credibilitatea pe baza recomandărilor făcute. Ulterior, contractele au venit, iar, anul acesta, veniturile i s-au rotunjit cu 400.000 de euro. De mai multe ori, iubita lui Alex Pițurcă a fost acuzată că ar primii diferite lucruri gratis, dar a contrazis aceste afirmații de fiecare dată.

„M-am enervat pentru că eu sunt drăguță și vă anunț că e reducere de -50% și unele dintre voi sunteți niște nesimțite. Bă, «totu-i moca»! Eu cred că și în Maldive mă duc moca. Deci, m-au plictisit. Nu mai pot de nervi! De fiecare dată când anunț o reducere… (…) Nu! Pot să fiu săracă, dar sărăcii nu suntem. Plătesc și la coafor, chiar dacă am reducere, și la unghii, și peste tot, și la restaurant. Stați fără nicio grijă, că nu sunt Kim Kardashian. Dacă nu plătesc, nu mă duc. Oriunde am fost la coafor, oriunde am fost, la unghii, n-am plecat fără să plătesc. Ține de demnitate chestia asta”, a spus Cristina Ich care, ulterior, a postat și dovada plății.

În schimb, cel mai bine plătită a fost Adelina Pestrițu care, în anul 2020, a făcut aproximativ 500.000 de euro. Pentru a reuși această performanță, fosta soție a lui Liviu Vârciu petrece extrem de mult timp în online și nu prea mai are timp liber.

„Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere…

90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestrițu.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies