Home Stiri mondene Adelina Pestrițu dă de pământ cu Iulia Albu: „Când mă trezesc din amnezie și îmi amintesc cine ești”

Adelina Pestrițu dă de pământ cu Iulia Albu: „Când mă trezesc din amnezie și îmi amintesc cine ești”

de Buinoschi Andreea

Adelina Pestrițu s-a arătat atât de deranjată de comentariile pe care Iulia Albu le-a făcut la adresa sa, încât a continuat discuția și în mediul online, nu doar în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a fost foarte revoltată pentru ceea ce s-a spus despre ea și a avut o reacție extrem de dură la adresa Iuliei Albu.

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani [remember? (n.r.: «îți amintești?»)]. E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel.

Nu pretind că sunt cel mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiența în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama.

Ah, și ești atât de punctuală și prețioasă, încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare MINUNE și asta. Și știu că ți-ai dori mult de tot o controversă publică cu mine, poate așa mai pui și tu 200 RON la contract. Însă, data viitoare când mai ai nevoie de bani, cred că cel mai simplu este să muncești pentru ei, nu să ne critici nouă, influencerilor, izmenele, că, practic, și găinii tale îi sar penele de la atâta interes. Îți înțeleg în continuare rolul de «doamnă iubitoare de înaripate», dar până la o limită, când mă trezesc din amnezie și îmi amintesc cine ești”, a spus Adelina pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..