Home Stiri mondene Adelina Pestrițu, incident neplăcut chiar în ziua cea mare. Iată cine i-a stricat nunta!

Adelina Pestrițu, incident neplăcut chiar în ziua cea mare. Iată cine i-a stricat nunta!

de negriuelena

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au devenit sâmbătă, 20 iulie, soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Totul a fost la superlativ, s-au folosit unele dintre cele mai scumpe aranjamente, Adelina organizând o petrecere fastuoasă după ceremonia religioasă.

Deși s-a asigurat să nu îi scape nimic, fanii nu au trecut însă cu vederea un detaliu care a stricat imaginea de ansamblu a miresei. Aceștia au criticat-o foarte aspru pe Adelina conturile sale de socializare din cauza faptului că are tatuaje, susținând că nu se potrivesc cu finețea celor două rochii de mireasă pe care le-a purtat pe parcursul evenimentului: una, la ceremonia ținută în cadrul bisericii Nașterea Maicii Domnului, situată pe Calea Dorobanților, București, iar cealaltă, la petrecerea din localul select. Împreună, rochiile au costat fabuloasa sumă de 40.000 euro.

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă, dacă eşti plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă aşteptam la ceva mult mai original. Tatuajele însă strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au spus câteva dintre persoanele care au comentat la fotografiile cu Adelina mireasă.

Adelina Pestriţu a publicat mai multe fotografii de la nunta sa, atât pe conturile sale de socializare, cât și pe blogul personal. Frumoasa vedetă a făcut dezvăluiri despre prima rochie de mireasă: „Prima rochie este o creaţie la care a lucrat mai bine de o lună, manual, o echipă de peste 20 de profesionişti. Mi-am dorit să fie un model decent şi prețios. A fost trimisă din Barcelona şi a ajuns abia luni, iar după prima probă am reuşit să mai fac câteva mici ajustări şi să mă încadrez în timpul care mi-a mai rămas la dispoziţie. Tiara şi voalul aparţin aceleiași case de modă din Barcelona”…

Sursa: clickpentrufemei.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies