Home Stiri mondene Adelina Pestrițu va avea un băiețel

Adelina Pestrițu va avea un băiețel

de Clara

Adelina Pestrițu a recunoscut, pe contul său de Instagram, că vrea să devină mamă pentru a doua oară și că, de data aceasta, vrea să aibă un băiat. Influencer-ul își dorește un frățior pentru Zenaida și este convinsă că, la următoarea naștere, va aduce pe lume un băiețel.

„Și uite așa mă faci să mă grăbesc cu un frățior pentru Zeny. Să ne trăiești mulți ani fericită și împlinită, Elisabeth!”, a scris Adelina pe contul său de Instagram. Fanii au reacționat imediat, fiind și ei încântați de vestea venirii unui nou copil. „Cât de frumos!! Binecuvântările cerești sa cadă peste voi! Hai și cu frățiorul!”, „Da, bine gândit”, „Să vă trăiască și hai cu «frățioara»!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adelina Pestrițu.

Într-un interviu acordat celor de la viva.ro, soția lui Virgil a vorbit despre prima sarcină, dar și fericirea pe care a simțit-o în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale: „Peste trei luni, mai exact în luna august, urmează să aduc pe lume primul nostru copil, o fetiță mult așteptată și iubită din prima zi în care s-a confirmat sarcina. Cele șase luni de până acum nu mi-au dat mari bătăi de cap, exceptând luna a doua, în care am avut grețurile, stările de balonare, dar și momentele în care simțeam că o să cad din picioare, dar și acestea au trecut.

Mirosurile mă deranjau foarte tare. Fie ele de parfum, mâncare gătită sau tutun. Am încercat, pe cât posibil, să stau departe de ele, deși eram în perioada în care sarcina era un secret pe care ne doream să-l ținem cu orice preț până când treceam de cele trei luni, perioadă care pentru orice mămică este plină de emoții ca totul să fie bine. Acum totul este stabil și nu-mi rămâne decât să mă bucur de ceea ce se întâmplă. Au dispărut toate stările care îmi dădeau de furcă”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies