Home Stiri mondene Adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua: „Noi am încercat de câteva ori să…”

Adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp s-a despărțit de Carmen de la Sălciua: „Noi am încercat de câteva ori să…”

de negriuelena

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu, iar de data aceasta cei doi susțin că despărțirea este definitivă, spre dezamăgirea fanilor.

Deoarece o mulțime dintre aceștia au fost curioși să afle motivul real al despărțirii celor doi, l-au asaltat cu întrebări pe artist, cu atât mai mult cu cât urma să lanseze o piesă împreună cu ea.

Culiță Sterp a răspuns cu sinceritate în legătură cu adevăratul motiv al despărțirii de Carmen de la Sălciua. Se pare că între ei tot reveneau discuții din trecut peste care nu au putut trece.

„Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut.

Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a transmis Culiță Sterp.

Artistul a oferit lămuriri și în privința modului în care a rămas relația lor, deși nu mai sunt împreună din punct de vedere amoros.

„Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate.

Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a adăugat Culiță Sterp.

Acesta a vorbit și despre anularea lansării piesei pe care trebuia să o scoată cu fosta sa soție, fanii întrebându-l de ce nu a mai lansat-o.

„Pentru că nu putem să jucăm teatru în clip dacă e fiecare pe drumul lui și nici nu ar fi corect să ne prefacem în fața voastră.

Poate o să o postez fără clip, asta dacă este și ea de acord. Nu ar fi ok să iau doar eu decizia asta”, a conchis Culiță Sterp…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!