Home Stiri mondene Adevărul a ieșit la iveală! Propunerea scandaloasă a Lidiei Buble față de Răzvan Simion când era însurat

Adevărul a ieșit la iveală! Propunerea scandaloasă a Lidiei Buble față de Răzvan Simion când era însurat

de negriuelena

Surse din anturajul lui Răzvan Simion au scos la iveală detalii despre începutul relației lui cu Lidia Buble.

Se pare că cea care a făcut tot posibilul să aibă o relație cu el a fost cântăreața, iar la acea vreme Răzvan Simion era însurat.

Cu toate că prezentatorul matinalului de la Antena 1 a încercat să nu calce strâmb și, după o perioadă de rătăcire, se întorsese la soție, Lidia Buble a recurs la un gest scandalos prin care a sperat să îl cucerească.

Aceasta i-a propus să petreacă noaptea împreună și a apelat chiar la Flavia Mihășan, colega de la acea vreme a lui Răzvan Simion, să o ajute, trimițându-i prin ea cheia de la casa ei.

În final, prezentatorul TV a ales la acea vreme să rămână cu Ligia.

„Toate informațiile apărute sunt ușor romanțate.

Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună.

Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta.

Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia, cheia de la locuința ei.

Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, a declarat pentru Libertatea o sursă apropiată lui Răzvan Simion…

Lidia Buble și vedeta Antenei 1 s-au despărțit după cinci ani de relație.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!