Home Stiri mondene Adi Cristea, dezvăluire-bombă despre cum îl înșela Bianca Drăgușanu pe Victor Slav în ziua nunții!

Adi Cristea, dezvăluire-bombă despre cum îl înșela Bianca Drăgușanu pe Victor Slav în ziua nunții!

de negriuelena

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu s-a dovedit a fi extrem de tumultuoasă. În anul 2013 devenea soția lui Victor Slav, ziua respectivă fiind însă memorabilă și din alt punct de vedere.

Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost prezent într-o emisiune de televiziune unde a prezentat mesajele pe care aceasta i le trimisese chiar în ziua în care se căsătorea cu Victor Slav.

Fotbalistul a făcut publice SMS-urile pe care i le-a trimis blondina și care sună a adevărate declarații de dragoste pentru el.

 „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, este unul dintre mesajele pe care le-a scris Bianca Drăgușanu pentru Adi Cristea și adăugase și un emoticon de inimă frântă.

Adi Cristea a fost impresionat de mesajele pe care i le trimitea Bianca Drăgușanu.

„Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie.

Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine”, a declarat Adi Cristea.

După câteva luni de mariaj cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav făcuse public anunțul că divorțează de aceasta, după ce ea plecase la Paris împreună cu Adi Cristea la câteva zile după ce avusese loc revelionul, deși era căsătorită cu Victor Slav.

Atunci, Bianca Drăgușanu explicase că ea și Victor Slav făcuseră o „pauză”, deoarece existau multe tensiuni în cadrul căsniciei.

 „Noi doi nu mai locuiam împreună de ceva vreme. Noi eram despărțiți, dar nu oficial. Această nebunie a mea m-a făcut să îmi dau seama că el e omul lângă care îmi e cel mai bine.

E omul care m-a iubit cel mai mult și pe care am să îl iubesc toată viața mea. (…) Omorâți-mă, pentru că sunt o idioată!”, spunea Bianca Drăguşanu.

După divorț, blondina și Victor Slav s-au împăcat și despărțit de mai multe ori și au devenit părinții unei fetițe, dar, în cele din urmă, au decis că este mai bine pentru ei să pornească definitiv pe drumuri separate.

În timp ce Victor Slav nu s-a mai însurat, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în vara acestui an, dar nici căsnicia ei cu Alex Bodi nu a rezistat mai mult de trei luni.

Alex Bodi a făcut zilele trecute anunțul că el și Bianca Drăgușanu au hotărât să divorțeze la notar….

Sursa: tacataca.prosport.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies