Home Stiri mondene Adi Sînă a oferit primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

Adi Sînă a oferit primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

de Buinoschi Andreea

Adi Sînă a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a declarat că s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a oferit mai multe detalii celor de la viva.ro, spunând cum și-a dat seama că este infectat, dar și unde s-a izolat în acele zile.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea, în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul, de altfel.

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19.

Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpirații. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine.

De două zile, am testul negativ. A fost greu şi pentru mine, şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu școlile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrățișez copiii, mi-a fost dor de ei” , a spus Adi Sînă pentru cei de a viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..