Home Stiri mondene Adina Alberts vorbește despre pericolul din alimente

Adina Alberts vorbește despre pericolul din alimente

de Buinoschi Andreea

Doctorul Adina Alberts atrage atenția asupra unui aliment consumat în cantități foarte mari pe perioada verii, și anume, pepenele.

Aceasta a testat un pepene cumpărat de la piață și, după ce a observat nivelul de nitrați din acesta, a spus că „este strigător la cer”. Potrivit spuselor sale, nivelul de nitrați este de zece ori mai mare decât ar fi normal.

„Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de zece ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră, pentru că nu știm ce le dăm să mănânce!

Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică.

Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel că orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar, la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca, periodic, mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu ceva timp, Adina Alberts  a acordat un interviu și a vorbit despre cariera sa, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat până acum.

„Am renunțat la distracții, la prieteni. Am avut multe obstacole pe care a trebuit să le depășesc. Am ales calea cea dreaptă, fără compromisuri, care este cea mai sigură, dar și cea mai grea! Apoi, din păcate, am pierdut în plan familial, pentru că am divorțat. Și au urmat mulți ani în care clinica mi-a fost și casă, și masă, și familie, și tot.

Mi-am dorit dintotdeauna să fac medicină. Iar la terminarea facultății, deja aveam conturată ideea de a face o specialitate medicală dedicată frumuseții. În anii ’96-’97, se știau destul de puține lucruri despre medicina estetică în România…

Este dificil să pui pe picioare o afacere și punct! Că ești femeie sau bărbat, lucrurile stau cam la fel. Trebuie însă să găsești afacerea care ți se potrivește. Pentru mine, chirurgia estetică a fost și este o pasiune. Și cred cu tărie că doar așa poți obține performanță”, a spus medicul pentru cei de la thewoman.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies