Home Stiri mondene Adriana Bahmuțeanu a atacat-o din nou dur pe Magda Vasiliu

Adriana Bahmuțeanu a atacat-o din nou dur pe Magda Vasiliu

de Arseni Ana

După ce Magda Vasiliu și-a exprimat părerea despre cuplul Brigitte și Florin Pastramă, dezaprobând tăios promovarea celor doi pe posturile de televiziune, Adriana Bahmuțeanu i-a dat o replică acidă, criticând-o pe fosta știristă pentru abordarea pe care o avusese.

De curând, Magda Vasiliu a postat un alt mesaj care se pare că a înfuriat-o pe Adriana Bahmuțeanu, care i-a dat, din nou, replică. De data aceasta, Magda Vasiliu a criticat stilul pompos și fals al anumitor persoane publice.

„Știți, vreo 15 ani, am lucrat în presă. Chiar mai mult, dacă pun și anul în TVR, când e impropriu spus: «lucrat», mai degrabă am învățat… E, în toți ăștia 15-16 ani, am tot primit invitații la tot felul de evenimente d-astea mondene… Nu cred că m-am dus la mai mult de trei sau patru, pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare… Eu nu pot sta cu un pahar în mână, făcând conversație cu persoane care nu mă cunosc decât de la TV și care, în consecință, practic, nu mă cunosc deloc. N-am avut și nu am genți de firmă, pantofi de «fitze» nici atât, iar pe cârpe nu pun mare preț.

Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar ca să mă vadă niște străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde… Nu zic că e bine ca mine sau că aș fi vreun exemplu… nici pe departe. Prefer să stau cu familia, să mă văd cu prietenii, să stau cu Vlad, să-mi răsfăț câinii și pisicile, să pot trăi așa cum vreau eu… Și, câteodată, să scriu… mă relaxează, îmi dă un sentiment de libertate și de bine, pe care niciodată nu l-am încercat la vreo petrecere d-asta de «fitze», cu gene false, extensii de păr și pantofi pe care mâine îi duci înapoi de unde i-ai luat…”, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.

Replica Adrianei Bahmuțeanu, scrisă pe contul său de socializare, o vizează direct pe Magda Vasiliu și conține explicația promovării produselor de firmă.

„Dragă Magda Vasiliu,

Anul acesta împlinesc 25 de ani de presă. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casă, undeva prin Ferentarii anilor ’90 până la cele mai strălucitoare recepții mondene sau scorțoase vizite oficiale ale președinților de stat. Am văzut și sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnați de poala fustei, le-am simțit dezamăgirea în ochi așteptând alocația pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut și opulența miliardarilor care comandă roabe de șampanie în cluburile de «fitze» și le-am citit în ochi frica de zăbrele și de pușcărie.

Am trăit și în bogăție și în sărăcie!!! (…) E cam o regulă în showbiz ca vedetele să prezinte în public, la evenimente, creații ale caselor de modă sau ultimele tendințe în materie de machiaj sau coafură. Și mai apoi, cel puțin la noi, rochiile să fie returnate. Oricum, n-ai ce sa faci cu atâtea haine în șifonier! (…) Apropos, am două facultăți (una fără diplomă) și m-am înscris și la un masterat. Fac dezvoltare personală și sunt life coach. Am și genți de firmă (cumpărate pe banii mei), dar și piese no name de toată frumusețea. Și, da, mi-aș dori pahare de cristal și vesela de-aia scumpă, vacanțe sau o viață de-aia exotică, de «’jde» mii de euro!!! O fi bine sau o fi rău?

P.S.: Aici promovez România autentică, undeva în Giurgiu, comuna Prundu, un primar gospodar menține tradiția Călușului jucat în fiecare casă. (…) Stai liniștită, Magda, nu e barter!!! Și, apropos, tu de câte ori ai apărut la TV ai venit cu hainele tale de acasă sau te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere???”, a scris Adriana Bahmuțeanu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!