Home Stiri mondene Adriana Bahmuțeanu, bătută și amenințată de primul soț din cauza lui Ștefan Bănică Jr! A povestit totul: „Îmi aduc aminte că…”

Adriana Bahmuțeanu, bătută și amenințată de primul soț din cauza lui Ștefan Bănică Jr! A povestit totul: „Îmi aduc aminte că…”

de negriuelena

Adriana Bahmuțeanu a povestit detalii din tinerețea sa pe care până acum nu a dorit să le dezvăluie publicului larg.

Aceasta a rememorat cele întâmplate în tinerețea sa, când s-a căsătorit pe ascuns la 18 ani cu un bărbat care s-a dovedit a fi gelos și violent.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că a mâncat bătaie de la primul său soț din cauză că era gelos pe Ștefan Bănică Jr, cu care erau vecini la acea vreme.

„El era dintr-o familie de preoți și ni s-a spus că nu putem trăi în păcat, așa că am făcut o logodnă la biserică, iar când am împlinit 18 ani, ne-am dus singuri, fără să știe nimeni, la Starea Civilă și am făcut actele.

Părinții au fost disperați, le-am dat o lovitură foarte urâtă. Mama mi-a spus doar atât: să nu fac copii. Eram foarte mândră de soțul meu și nu mai vedeam pe nimeni în fața ochilor.

Eu cred că sunt genul ăla de femeie căreia îi convine statutul de femeie măritată, la casa ei. Toată viața mea am avut relații lungi, de altfel.

Între timp el a devenit foarte gelos pentru că eu îmi doream să lucrez în presă și avem deja niște colaborări. Eu mă maturizasem și mi-am dat seama că eu îmi doresc altceva de la viață decât el.

Îmi aduc aminte că eram vecini cu Romică Țociu și cu Ștefan Bănică și am vrut să fac un interviu cu Ștefan și mi-am furat-o rău.

Am luat bătaie din cauza lui, dar așa a fost să fie. Peste ani m-am mutat într-un alt apartament, în bloc cu Ștefan Bănică. Mă urmărește!”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Aceasta a reușit foarte greu să divorțeze de primul soț, întrucât o amenința cu moartea dacă nu se împacă cu el.

„Aveam o prietenă bună care lucra la Guvern pe vremea aia și ea m-a ajutat să plec de acasă. Mie mi-era foarte frică și am fugit de acasă cu o pungă de un leu în care aveam câteva schimburi.

I-am spus soțului meu că plec la coafor și apoi la studio, că am niște filmări. Tremuram, intrasem în panică.

Am locuit o lună de zile la ea, timp în care nu am ieșit din casă. El m-a căutat în timpul ăsta, eu am vorbit cu un avocat care a introdus acțiunea de divorț.

 El mi-a zis că vrea să ne vedem ca să-mi dea lucrurile mele și să rămânem în bune relații. M-a invitat la maică-sa, acolo unde stătea și eu m-am dus cu un SPP-ist după mine, prieten al prietenei mele.

Când am ajuns acolo, el i-a spus tipului că vrea să discute ceva cu mine în dormitor și când m-a prins acolo mi-a pus pistolul la cap.

Chiar și așa, eu i-am spus că nu mă mai împac cu el! Am avut curaj, pentru că putea să mă împuște!

Băiatul de la SPP și-a dat seama că ceva nu e în regulă și a venit peste noi. Era un pistol cu gaze, de fapt, ulterior am aflat.

După aia mi-a făcut mult rău, a inventat multe lucruri urâte despre mine, dar l-am lăsat în pace. Drumul meu a mers înainte!

Peste câțiva ani m-a căutat pentru că voia să se însoare și m-a rugat să vorbesc cu viitoarea lui soție, să-i spun ce băiat bun e el!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu la SpyNews TV…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies