Home Stiri mondene Adriana Bahmuțeanu, despre cele cinci divorțuri de Prigoană: „Am ținut doliu după căsnicia mea moartă, i-am făcut colivă și…”

Adriana Bahmuțeanu, despre cele cinci divorțuri de Prigoană: „Am ținut doliu după căsnicia mea moartă, i-am făcut colivă și…”

de negriuelena

Adriana Bahmuțeanu a devenit consilier în căsnicii și relații, deoarece dorește să ajute femeile care au probleme în cuplu.

Datorită celor cinci divorțuri prin care a trecut cu Silviu Prigoană,

bruneta consideră că ceea ce a învățat din experiențele sale poate fi de ajutor altor femei aflate în relații toxice, abuzive sau dacă au trecut prin despărțiri dureroase.

Aceasta ține seminarii unde abordează diverse teme sociale și de cuplu, iar ideea i-a venit deoarece a trecut prin multe situații foarte dificile pe planul amoros.

Adriana Bahmuțeanu are mare succes în noua sa afacere.

„Toate problemele au și o soluție. Este important să găsim soluția. Dacă eu am stat cu burta pe carte atât timp, de ce să nu-i pot ajuta și pe alții?

În plus, am o experiență proprie, aș zice unică, în țara asta.

Mi-am găsit propriile soluții și am citit și citesc în continuare, mă pregătesc continuu pentru a găsi formule potrivite pentru multe din problemele care apar în relațiile disfuncționale.

Pe noi nu ne învață nimeni cum să relaționăm, cum să iubim, cum să vorbim cu partenerul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Libertatea.

Vedeta a făcut și declarații surprinzătoare în legătură cu cele cinci divorțuri de Silviu Prigoană.

„Eu am trecut prin toate etapele astea ale durerii, am ținut doliu după căsnicia mea moartă, i-am făcut colivă,

i-am aprins lumânări și, după ce am ieșit din doliu, a venit renașterea. Am ținut doliu un an și ceva, aproape doi”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune…

Surse: libertatea.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..