Home Stiri mondene Adriana Bahmuțeanu, detalii îngrozitoare despre ultima perioadă din viața Cristinei Țopescu: „Se retrăsese din viața publică, suferea de…”

Adriana Bahmuțeanu, detalii îngrozitoare despre ultima perioadă din viața Cristinei Țopescu: „Se retrăsese din viața publică, suferea de…”

de negriuelena

Cristina Țopescu s-a stins din viață în jurul Anului Nou, dar acest lucru s-a aflat abia recent, motivele morții sale reprezentând deocamdată un mister.

O anchetă se află în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului și împrejurările în care s-a petrecut, având în vedere faptul că jurnalista locuia singură.

Adriana Bahmuțeanu se află printre vedetele care au cunoscut-o pe îndrăgita realizatoare TV și a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător despre aceasta.

Adriana Bahmuțeanu susține că fiica lui Cristian Țopescu suferea de depresie, iar de aici ar fi apărut mai multe probleme în ultimul an din viața sa,

fiind și motivul pentru care s-a retras din spațiul public.

„Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoială refectoarelor, fără falsitățile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință!

O ființă caldă cu suflet bun, care ajuta cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși

și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani.

Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită!

Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute, fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!!

Păcat, mă doare sufletul!!!

Rămas-bun, Cristina Țopescu!!!, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies