Home Stiri mondene Adriana Bahmuțeanu, explicație uluitoare în legătură cu operația suferită

Adriana Bahmuțeanu, explicație uluitoare în legătură cu operația suferită

de negriuelena

De curând, Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o cumpănă în care viața sa a fost în pericol. Aceasta a necesitat o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei plase pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani și care s-a rupt și s-a prins de intestine. Operația în cauză a durat mai mult cinci ore.

„A fost o operație de urgență. Adriana este ok. Am reușit să vorbesc adineauri la telefon cu ea. Era, așa, adormită și mi-a zis că totul a decurs foarte bine. Mi s-a spus că operația a fost o reușită, că a durat mai multe ore decât se așteptau inițial, mai mult de cinci ore. Adriana a fost transferată către terapie intensivă unde va petrece noaptea și abia mâine va fi dusă într-o rezervă, unde o putem vizita liniștiți. Mama, săraca, e terminată. Tremură carnea pe ea. Și tata la fel”, a declarat Anca Toma, sora Adrianei Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată recent în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, unde a oferit o explicație uluitoare în legătură cu operația suferită. Mai exact, aceasta consideră că suferința de natură spirituală i-a provocat durerea fizică, fapt care a condus la operație.

„Nemulţumirile sufleteşti pe care le-am strâns timp de ani şi pe care nu le-am verbalizat şi nu am iertat, poate, oamenii pe care trebuia să îi iert acum cinci – șase ani, i-am iertat mai recent, timp de un an şi ceva. Pe toţi! M-am dus, le-am şi aprins lumânări la biserică. M-am rugat pentru sănătatea lor…”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Bruneta se simte mult mai bine în prezent și continuă să se axeze pe dezvoltarea personală, dorind să devină o persoană pe cât posibil mai bună…

„A existat un ghem de frustrări, de supărări, pe care eu, spiritual, mi le-am iertat. Este foarte greu să ierţi un om care ţi-a făcut rău. După ce am făcut rugăciunile de iertare, evident că toate aceste nemulţumiri s-au aşezat ceva. Din toată viaţa mea încâlcită în care încercam să fac ordine, s-a produs o încurcătură de maţe, în care doctorii au pus ordine (…) Mă simt echilibrată, uşurată”, a mai spus vedeta.

Surse: spynews.ro, libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!