Home Stiri mondene Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă lupta pentru custodia copiilor

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă lupta pentru custodia copiilor

de Buinoschi Andreea

Nici după ce au trecut atâția ani, cei doi foști soți nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește domiciliul copiilor. Împăcările și despărțirile celor doi au ținut primele pagini ale ziarelor pentru multă vreme și se pare că toate aceste conflicte dintre ei nu se vor termina prea curând.

Cei doi fii ai lor, Maximus și Eduard, în prezent, locuiesc la tatăl lor și, conform spuselor Adrianei, ei au luat această decizie. Mai mult decât atât, chiar și tribunalul a decis acest lucru, dar fosta soție a lui Silviu nu a fost de acord și a făcut apel.

„Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreținere în cotă de 1/3 din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puțin de 1/3 din salariul minim net pe economie, câte 1/6 pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunțării prezentei hotărâri – 05.12.2019 și până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalității de exercitare a autorității părintești, ca neîntemeiată”, se arată într-o hotărâre mai veche a judecătorilor.

Pe data de 24 februarie 2021, Adriana și Silviu se vor reîntâlni în instanță, când fiecare va face tot ceea ce poate pentru a obține custodia.

„Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracții de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor”, a declarat fosta doamnă Prigoană, potrivit celor de la impact.ro.

Cu toate acestea, femeia susține că și-a iertat fostul partener de viață, mai ales pentru că nu a avut o copilărie ușoară: „Personal, l-am iertat de mult. E un om nefericit, care în copilărie a avut nişte probleme. Am auzit cu toţii că a declarat că mama lui îl bătea cu lingura când era mic. Important ar fi doar să ne gândim la copiii noştri, măcar în ceasul al doisprezecelea”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..