Home Stiri mondene Adriana Trandafir și fiica sa, impresii despre „Asia Express”: „Mă întrebam de ce am ales să plec”

Adriana Trandafir și fiica sa, impresii despre „Asia Express”: „Mă întrebam de ce am ales să plec”

de Buinoschi Andreea

Adriana Trandafir și Maria-Speranța, fiica sa, fac echipă la Asia Express. Cele două se bucură de experiența pe care o trăiesc și, de curând, au vorbit despre întreaga aventură la care au fost de acord să ia parte.

„Primele cinci secunde, dimineaţa, mă întrebam de ce am ales să plec şi dacă nu mai bine este să merg acasă, ţinând cont că mama a fost cea mai «înţeleaptă a satului «Asia Express 4»». Dar după aceste cinci secunde, mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt să fiu în aşa locuri minunate cu ea”, a spus fiica actriței.

„Nu am vrut să vin în emisiunea asta, pentru că mi-a fost frică. Am avut parte de o zi foarte grea când am avut parte de o zi fără Maria-Speranța, neștiind nimic de ea. Mi s-a spus că a luat-o medicul, nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație, în care am îmbătrânit zece ani. Am plecat în cursă singură, au venit peste mine ca un tăvălug toate astea.

A fost foarte greu, dar nu mă plâng, pentru că lucrurile s-au așezat. Un adevărat gest de iubire pentru Maria-Speranța este pentru că încerc să trăiesc acum, s-au acumulat nopți de nesomn. Este așa o stare ciudată să împletești disperarea cu fericirea, nu știi niciodată ce va fi. Este o poveste care arată într-un fel de la televizor și altfel dacă o trăiești, e clar.

Cei care deschid porțile sunt cei fără bani. Oamenii simpli sunt precum copiii, înțeleg imediat, nu se complică, nu întreabă. Mi-a fost rușine la început să cer de mâncare. Am cerșit două fructe pentru noi. E examenul vieții noastre. Am avut parte de tot felul de aventuri fantastice și am întâlnit oameni despre care aș putea să scriu cărți întregi”, a spus Adriana Trandafir, conform wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies