Home Stiri mondene Află ce fel de persoană ești, în funcție de poziția în care dormi! Dacă dormi pe spate, cu mâinile pe lângă tine…

Află ce fel de persoană ești, în funcție de poziția în care dormi! Dacă dormi pe spate, cu mâinile pe lângă tine…

de Arseni Ana
Afla ce fel de persoana esti, in functie de pozitia in care dormi

Poziția în care dormi spune foarte multe despre personalitatea ta. Specialiștii au studiat de-a lungul timpului acest lucru și au ajuns la concluzia că există o strânsă legătura între cele două lucruri.

Dacă dormi pe spate, cu mâinile în sus

Dacă ești una dintre acele persoane care dorm mai tot timpul pe spate, cu mâinile în sus, îți place foarte mult să fii în centrul atenției. Conform studiilor, specialiștii au descoperit faptul că dormi în această poziție, ești o persoană ascultătoare și îți ajuți prietenii la nevoie. Oamenii de lângă tine sunt foarte încântați de prezența lor, consideră că au de învățat foarte multe lucruri de la tine.

Dacă dormi pe spate, cu mâinile pe lângă tine

Dacă ești una dintre acele persoane care dorm pe spate, cu mâinile pe lângă corp, ești o persoană retrasă și îți place liniștea. Nu îți place să intervii în viețile celorlați și îți place, la rândul tău, să fii lăsată în pace. Ești o fire destul de visătoare și foarte romantică. Preferi o seară liniștită, cu partenerul, pe malul mării, decât o ieșire în club cu prietenii.

Dacă dormi pe burtă

Dacă dormi în această poziție, înseamnă că ești o persoană foarte sociabilă. Îți place foarte mult să îți faci prieteni, iar oamenii de lângă tine te consideră amuzantă. Îți place să îi distrezi pe ceilalți și nu îți plac schimbările de niciun fel. De altfel, ești o firea destul de energică și îți place să descoperi lucruri noi.

Dacă dormi într-o parte

Specialiștii au ajuns la concluzia că oamenii care dorm în această poziție sunt persoane foarte hotărâte. Știu cu adevărat ce vor de la viață și fac tot posibilul să obțină ceea ce își doresc. Oamenii de lângă ei îi consideră niște persoane ambițioase și se simt bine în prezența lor. De-a lungul timpului te vei lovi de foarte multe probleme, dar vei ști cum să treci peste ele, pentru că ești o fire puternică și nu te lași călcată în picioare.

Dacă dormi dreaptă, cu mâinile pe lângă corp

Ești o persoană care doarme dreaptă și cu mâinile pe lângă corp? Înseamnă că ești o persoană deschisă la provocări. Îți place să cunoști oameni noi și ești foarte prietenoasă cu cei din jurul tău. Oamenii din jurul tău te apreciază foarte tare pentru felul tău de a fi și că ești o persoană foarte curajoasă. Nu ești deloc o persoană statică și nu îți plac oamenii care sunt în acest fel…

Dacă dormi strânsă, cu picioarele la piept

Dacă dormi în această poziție, înseamnă că ești una dintre acele persoane care vor doar să pară dure cu ceilalți, când, de fapt, sunt foarte sensibile. Îți place liniștea și adori să fii înconjurată de prietenii tăi adevărați. Prietenii tăi sunt fericiți că au o așa prietenă. Vei avea parte de foarte multe provocări de-a lungul vieții tale, dar trebuie să le ții piept și să nu te lași doborâtă ușor!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..