Home Compatibilitate zodii Află cum poți să-l cucerești în funcție de zodie: Bărbatul Taur este pasional

Află cum poți să-l cucerești în funcție de zodie: Bărbatul Taur este pasional

de Clair
Afla cum poti sa-l cuceresti in functie de zodie

Dacă te afli într-un impas, acest articol poate să îți ofere un plus de informații valoroase în ceea ce privește calitățile de cuceritoare, cele care te fac plăcută în ochii celorlalți. Dacă ești curioasă ce as să scoți din mânecă pentru te face remarcată de el și ca să-i rămâi în amintire, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Berbec. Posesorii semnului zodiacal al Berbecului sunt, de regulă, adepții lucrurilor serioase, ai angajamentelor rezultate dintr-un sentiment puternic. Pe bărbații Berbec îi cuceresc femeile sigure pe sine, cele calculate și care știu ce își doresc de la viață.

Taur. Bărbatul Taur este pasional, aventuros și îi place să urmeze trendurile, să facă ce fac și ceilalți. Tocmai din acest motiv, bărbații Taur se dau în vânt după femeile libertine ce le împărtășesc nebunia și care să le fie doza zilnică de adrenalină.

Gemeni. În ceea ce îi privește pe nativii Gemeni, aceștia adoră stabilitatea într-o relație. Prin urmare aceștia își exprimă preferința pentru femeile loiale, femeile care care nu dau înapoi atunci când partenerul se află într-un impas sau are o perioadă dificilă, ci se ajută reciproc pentru a depăși acest moment.

Rac. În cazul nativilor Rac, acestora le plac femeile care exprimă o provocare, cele misterioase, care sunt greu de cucerit și interacționează un număr mic de bărbați. Dacă vrei să cucerești un Rac, trebuie să păstrezi misterul și să îi oferi privilegiul de a-l lăsa pe el să te descopere.

Leu. Bărbații Leu adoră distracția și au, în general, o părere foarte bună despre ei înșiși, aceștia scoțând în evidență adesea cât de mult muncesc. Din acest considerent, dacă vrei să-l câștigi este suficient să îl asculți, să-l lași doar pe el să se impună și, eventual, să-l lauzi.

Fecioară. Nativii Fecioară sunt persoane calculate însă cărora le place să se bucure din plin de viață. Partenerul ideal pentru aceștia este o persoană cu intenții reale față de el și, totodată, unul care nu îi îngrădește libertatea de mișcare.

Balanță. În privința nativilor Balanță, putem spune că sunt bărbați cărora nu le place responsabilitatea, nu le plac termenele-limită și nici angajamentele. Așadar, dacă ești o persoană care nu pune presiune asupra lui, nu insistă asupra anumitor aspecte, s-ar putea să fii surprinsă.

Scorpion. Despre nativii Scorpion putem spune că adoră femeile cu un statut, independente și sociabile. Pe lângă asta, bărbaților Scorpion le place distracția și vor ca persoana de la brațul lor să fie întotdeauna o prezență peste care nu poți trece cu vederea.

Săgetător. Bărbații Săgetător se simt atrași de femeile inventive, care sunt capabile să ia inițiativa și apelează la diferite trucuri pentru a sparge monotonia într-o relație.

Capricorn. Ca să cucerești un nativ Capricorn, trebuie să fii în primul rând o femeie grijulie și iubitoare, să îi dai de înțeles că întemeierea unei familii este idealul tău. Pe lângă asta, ar fi bine să te preocupe și cariera.

Vărsător. Bărbații Vărsător sunt o adevărată provocare atunci când vine vorba de a se lăsa cuceriți. Aceștia preferă femeile care nu le umbresc personalitatea și care își doresc o relație dinamică…

Pești. În ceea ce îi privește pe nativii Pești, aceștia își doresc stabilitate de la o relație și să se simtă confortabil în preajma partenerei lor. Dacă ești dispusă să îi fii trup și suflet alături de el, își va da seama că ești femeia potrivită.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..