Home Stiri mondene Ajunge Dana Budeanu în fața altarului?

Ajunge Dana Budeanu în fața altarului?

de Clara

Zilele trecute, Dana Budeanu a postat o fotografie cu un inel. Fiind pus pe degetul inelar al mâinii stângi, multe persoane au crezut că aceasta urmează să se mărite, dar Dana Budeanu a negat aceste zvonuri, fiind foarte deranjată de ceea ce s-a scris despre respectivul inel.

„I don’t date, I marry! (n.r. – Eu nu ies la întâlniri, eu mă căsătoresc)”, a scris Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu un inel.

„NIȘTE IMBECILI DE LA EVENIMENTUL ZILEI, CARE DORM LA MINE PE SOCIAL MEDIA, CA TOATĂ ROMÂNIA, AU FĂCUT REPEDE O ȘTIRE (CA 99% DINTRE TOATE ȘTIRILE FALSE DIN ROMÂNIA ȘI CA 99.9% DIN TOATĂ PRESA DIN ROMÂNIA CARE SCRIE, EXCLUSIV, NUMAI MINCIUNI BAZATE PE NIMIC) ȘI AU ANUNȚAT (EU N-AM DESCHIS, CĂ NU CITESC CRETINISME, DAR TATA A RĂMAS UNDEVA ÎN ERA ÎN CARE «EVZ» ERA MIȘTO) CĂ EU M-AM MĂRITAT ȘI MUUULTE ALTE IDIOȚENII!

PS: «I DON T DATE, I MARRY» ESTE UNA DINTRE VORBELE MELE ALEA CU CARE VORBIȚI TOȚI! MARȘ!”, a reacționat Dana Budeanu, negând vehement posibilitatea de a ajunge în fața altarului.

În urmă cu ceva timp, a avut altă reacție vulcanică, dar, de data aceea, la adresa lui Nicușor Dan. „Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. În secunda în care, în fața ta sau a unui consiliu, apare o astfel de hotărâre, cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni, nu contează nimic altceva.

Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc., se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum, ca membru al unui consiliu, ca primar, să semnezi așa ceva, să condamni la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi, găsești o soluție!”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies