Home Stiri mondene Alessandra Stoicescu, hotărâre importantă înainte să devină mamă. Ce va face vedeta

Alessandra Stoicescu, hotărâre importantă înainte să devină mamă. Ce va face vedeta

de negriuelena

Alessandra Stoicescu și soțul său, Sergiu Constantinescu, vor deveni în curând părinți. Cei doi vor avea o fetiță și au luat o decizie importantă ce vizează siguranța acesteia.

Frumoasa jurnalistă a apelat la o clinică de specialitate, urmând să i se recolteze celule stem pentru eventualitatea în care micuța căreia îi va da viață va avea nevoie de ele.

„Fetița noastră vine pe lume în țara lui «Nu îmi fac asigurare, că trag a rău.», «Nu mă duc la medic, pentru că sigur îmi găsește ceva.»… Mă surprind și eu când cad în capcana unor superstiții, dar încerc să devin repede rațională.

Ne-am documentat și am decis că vom recolta celule stem la nașterea fetiței noastre. Să nu avem nevoie de ele niciodată… dar să fie acolo! (…) Am kitul pregătit pentru ziua întâlnirii cu minunea. #babystem #mylove #pregnant Sergiu Constantinescu #love”, a scris Alessandra Stoicescu pe paginile sale de socializare.

Costul unei intervenții de recoltare a celulelor stem este de circa 2.300 de euro. Celulele stem prezintă o mulțime de avantaje, după cum se arată în explicațiile oferite de către specialiști.

„La ce sunt bine celule stem? În cazul în care copilul dvs. se confruntă cu o gamă largă de probleme de sănătate în viața ulterioară, celulele stem pot fi cheia pentru repararea și restaurarea sănătății lor. Celulele stem din sângele ombilical sunt deja utilizate în tratamentul a peste 85 de afecțiuni medicale, printre care enumeram leucemii, anemii și talasemii, iar lista este în continuă creștere.

Recoltarea celulelor stem din sângele ombilical este un proces incredibil de simplu în care aceste celule unice sunt recoltate din cordonul ombilical odată ce copilul a fost născut în condiții de siguranță. Celulele țesutului cordonului ombilical pot fi recoltate în același timp cu celulele stem din sângele cordonului ombilical”, conform unei clinici de specialitate…

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies