Home Stiri mondene Alex Bodi a oferit primele declarații după ce a bătut-o pe Bianca: „Veți ajunge cea mai joasa speța de oameni!”

Alex Bodi a oferit primele declarații după ce a bătut-o pe Bianca: „Veți ajunge cea mai joasa speța de oameni!”

de Buinoschi Andreea

Alex Bodi a intrat în vizorul oamenilor după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. După ce s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori, cei doi au decis să rămână împreună și să sărbătorească împăcarea înt-un loc de poveste, peste hotare.

Sătul de criticile și mesajele pe care le-a primit, fiind tras la răspundere pentru ieșirea pe care a avut-o, iubitul Biancăi s-a decis să dea cărțile pe față și să le spună tuturor ceea ce gândește, sperând, astfel, să le închidă gura.

„Nu am avut invidie și răutate niciodată pe cei din jurul meu, ba chiar m-am bucurat și succesul lor a fost o motivatie pentru mine! Cei care va hrăniți din răutăți și va bucurați de raul altora, va alimentați cu ura și invidie.. trebuie sa țineți cont ca «hrana» asta o va facă sa muriți de foame și nu veți avea nimic de câștigat, din contra,o sa va pierdeți și ultima picătura de demnitate și veți ajunge cea mai joasa speța de oameni! Daca asta va doriți, drum bun!”, a declarat controversatul afacerist.

În urmă cu un an, Alex Bodi a fost acuzat, din nou, de violență domestică. La acea vreme, acesta era căsătorit cu Bianca și era hotărât chiar să acționeze în istanță, deoarece, conform spuselor lui, bătaia pe care ar fi încasat-o Bianca de la el nu existase.

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a declarat Alex, pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies