Home Stiri mondene Alex Bodi a vrut să se sinucidă din cauza Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a vrut să se sinucidă din cauza Biancăi Drăgușanu

de Clara

Odată cu publicarea fotografiilor făcute după ce a fost bătută de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a deschis Cutia Pandorei. Din ce în ce mai multe amănunte ies la iveală, iar lucrurile se pare că sunt mult mai complicate decât se credea inițial.

Se pare că Alex Bodi ar fi vrut să își pună capăt zilelor din cauza Biancăi Drăgușanu. Mai exact, acesta nu suporta ideea ca soția lui să îl părăsească și a jurat că, dacă vor divorța, se va sinucide. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, afaceristul a decis să își ascundă rana pe care și-a făcut-o cu un cercel în timpul jurământului.

„Bodi a încercat să-și taie venele pentru Bianca, folosind un cercel în formă de cruce. Există filmare cu el plin de sânge, în timp ce, obsedat, repeta că, dacă se ajunge la divorț, o să se sinucidă. Urma și-a ascuns-o cu unul dintre ceasurile lui scumpe, cu care este obișnuit să epateze”, au spus persoane apropiate lui Bodi, pentru cei de la fanatik.ro.

Deoarece dovezile postate de fosta prezentatoare îl incriminează, Bodi a decis să ia atitudine. Acesta susține că tot ceea ce face fosta sa parteneră face pentru a mușamaliza anumite momente prin care a trecut, deoarece nu vrea să fie incriminată.

„Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos, a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus Alex Bodi, în apărarea sa, conform cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies