Home Stiri mondene Alex Bodi, din nou după gratii?

Alex Bodi, din nou după gratii?

de Buinoschi Andreea

Nici bine nu a fost eliberat din închisoare, căci Alex Bodi s-ar putea întoarce după gratii. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un proces de trafic de carne vie și proxenetism și, pe data de 16 ianuarie, urmau să aibă loc procedurile legale.

În prezent, Bodi se află în arest la domiciliu în vila sa din Tunari. Peste a trece mai ușor peste această perioadă, Daria Radionova a venit în țară. Cu toate acestea, afaceristul din Mediaș nu poate răsufla ușurat, deoarece autoritățile nu vor să îl lase prea mult în libertate.

Potrivit celor de la cancan.ro, surse din mediul judiciar au declarat că procurorii de la Crimă Organizată au deschis pe rolul Tribunalului Dolj o acțiune. Prin această acțiune se cere înlocuirea măsurii preventive, lucru ce înseamnă că Alex Bodi s-ar putea întoarce în celulă.

Conform sursei menționate mai sus, Bianca Drăgușanu a cerut în prima jumătate a acestui an un ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi, după ce acesta ar fi agresat-o, chiar în fața unei cafenele: „Pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu s-a reținut că, la data de 14.03.2020, agresorul B. A. N., în timp ce se afla în Orașul Voluntari, în dreptul cafenelei Starbucks, a agresat-o fizic pe victimă, prin aceea că a tras-o de păr de mai multe ori, a bruscat-o și a strâns-o de brațe”.

După puțin timp, blondina a  renunțat la ordinul de protecție și a trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată.

„Așadar, renunțarea la judecată este asimilată, sub aspectul cheltuielilor de judecată, situației reglementate de art. 453 din C. proc. civ., în care partea care renunță la judecată pierde procesul. Astfel, având în vedere că partea adversă este nevoită să angajeze cheltuieli de judecată pentru combaterea cererii la care se renunță, se prezumă culpa procesuală a renunțătorului la judecată sub aspectul angajării de către partea adversă a cheltuielilor de judecată.

Aceleași rațiuni subzistă și atunci când cheltuielile de judecată generate de cererea la care se renunță au fost angajate de către stat.

Drept urmare, cheltuielile de judecată angajate de stat în prezenta cauză, constând în onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru pârât și cheltuielile de aducere a martorului la instanță sunt în sarcina reclamantei, instanța urmând să oblige reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât, și a sumei de 24,63 lei, reprezentând cheltuieli aducere martor”, s-a arătat în documentele D.A.S…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies