Home Stiri mondene Alex Bodi este în arest la domiciliu. Iată ce trebuie să facă de aici înainte!

Alex Bodi este în arest la domiciliu. Iată ce trebuie să facă de aici înainte!

de Clara

Potrivit celor de la spynews.ro, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, dar va rămâne în arest la domiciliu. Timp de aproape două luni, afaceristul s-a aflat în spatele gratiilor, dar, acum, s-a întors în vila sa. Așadar, iată ce are voie și ce nu are voie să facă bărbatul!

Conform judecătorilor, până pe data de 16 ianuarie, fostul soț al Biancăi Drăgușanu va rămâne în arest la domiciliu. Acesta nu are voie să iasă din curte și, abia la jumătatea lunii viitoare, va afla decizia finală. Mai mult decât atât, Bodi nu va putea să vorbească cu niciuna dintre persoanele implicate în dosar și va trebui să se prezinte în fața legii de fiecare dată când va fi chemat.

În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în …. fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate.

În baza art.221 alin. 4 şi 11 C.pr.pen., atrage atenţia inculpaţilor Bodi Alexandru Nicolae, …., că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin ori există suspiciunea rezonabilă că au săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lor, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, în condiţiile prevăzute de lege”, este scris în comunicatul emis de judecători.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies