Home Stiri mondene Alex Bodi i-a oferit inelul Dariei Radionova

Alex Bodi i-a oferit inelul Dariei Radionova

de Clara

Înainte de a fi reținut pentru trafic de persoane, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, femeia cu care avea o relație încă de când era și cu Bianca Drăgușanu. Mai mult decât atât, inelul este chiar cel pe care i-l oferise fostei prezentatoare, dar pe care aceasta îl refuzase.

Acesta chiar și-a oficializat relația, prezentând-o lumii pe rusoaică drept iubita sa: „Nu sunt un bărbat căsătorit, ca să am amantă, și nici nu am o relație, ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a spus milionarul, pentru cei de la Antena Stars.

Inelul pe care Daria îl poartă a costat 10.000 de dolari și i-a fost înapoiat lui Bodi, după afaceristul a divorțat de Bianca la notar. De atunci, a urmat o serie de despărțiri și împăcări între ei, Alex plecând ba la Daria, ba la Bianca.

Sătulă de aceste reacții ale iubitului său, fosta parteneră a lui Victor Slav a decis să pună punct relației și și-a motivat decizia.

„Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert. Eu sunt puternică, pentru că eu cred! Eu sunt puternică, pentru că eu vreau. Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine. Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând.

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, v-o ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!»,. V-o ia telefonul razna! Serios”,a spus vedeta, chiar pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies