Home Stiri mondene Alex Bodi îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu. „Eu zic să te potolești…”

Alex Bodi îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu. „Eu zic să te potolești…”

de Buinoschi Andreea

De curând, Bianca Drăgușanu a fost dur criticată de către cei din jur. Aceștia au acuzat-o pe blondină cu nu îi acordă prea multă atenției fiicei sale și că își ocupă timpul cu alte lucruri. Alex Bodi nu a suportat să audă aceste afirmații incriminatorii și i-a sărit imediat în ajutor.

În ciuda faptului că Bianca a declarat de foarte multe ori că nimic nu este mai frumos pe această lume decât sentimentul de a fi mamă, fanii i-au atras atenția că nu petrece suficient timp cu fata ei. Deoarece Bianca pune mai mereu poze de pe drumuri sau din vacanțe și știind că, atunci când nu se ocupă de ea, aceasta își lasă fata în grija mamei, fanii au vrut să semnaleze această neregulă.

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și copiii lor au plecat într-o scurtă escapadă la mare, dar, când s-au întors, aceștia au vrut să mai aibă și puțin timp pentru ei. Așadar, cei doi au plecat într-o vacanță luxoasă, și nu oriunde, ci pe Coasta de Azur. Se pare că acesta ar fi fost lucrul care i-a înfuriat pe fani și i-au atras imediat atenția Biancăi.

„Micuța Sofia ce face? Poate răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă!”, este comentariul care l-a înfuriat pe Alex Bodi. Acesta nu a stat degeaba și i-a dat imediat replica: „Eu zic să te potolești… că acum nu ai dreptate. Dacă părinții nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasă, fără scântei 🙌”, sunt cuvintele afaceristului.

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Bianca a anunțat că va ajunge în fața altarului, ținându-l de mână pe Alex Bodi. „Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un scop”, a spus Bianca…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies