Home Stiri mondene Alex Bodi, mai îndrăgostit ca niciodată! Iată ce i-a spus Dariei Radionova!

Alex Bodi, mai îndrăgostit ca niciodată! Iată ce i-a spus Dariei Radionova!

de Clara

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi pare să fie mult mai fericit, dar și mult mai liniștit. Acesta are o relație cu rusoaica Daria Radionova și nu se sfiește din a-și exprima sentimentele pentru ea în mod public.

Pe contul de Instagram al Dariei, milionarul din Mediaș a făcut o declarație de dragoste iubitei sale, demonstrând, din nou, că între el și Bianca Drăgușanu nu mai este nimic. „My precious babe❤️” (n. red.: «Iubita mea prețioasă❤️»), este comentariul pe care l-a lăsat Bodi. Fanii au reacționat imediat, felicitându-i pentru relația pe care o au.

În urmă cu aproximativ un an, Alex Bodi a acordat un interviu pentru emisiunea Teo Show, în care a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de Bianca. Se pare că vina ar fi fost atât a blondinei, cât și a mamei sale, care nu voia să îi vadă împreună.

„Nu vreau să asigur eu anumite informații. Referitor la 112, pot să spun că nu Bianca a sunat. Sunt apelurile de la mama ei, pentru că nu mă agreează. Lucrurile astea o să le demonstrez, un avocat se ocupă de chestia asta.

Dacă ți-aș vorbi ca un bărbat adevărat și fără să țin cont de ceva, mama ei nici nu trebuia să existe în discuția asta. Eu mereu mi-am cerut scuze în fața Biancăi când am greșit, dar și în fața oricui. I-a zis niște chestii de cineva apropiat mie. Cel mai mult mă deranjează că m-a acuzat de anumite lucruri.

Nu știu de ce a început să debiteze despre mine. E și din vina ei (n. red.: a Biancăi) pentru că are 38 de ani și nu știe să zică «Stop!». Ea evită certurile cu mama ei și nu i-am zis niciodată să aleagă între mine și mama ei.

Eu m-am certat telefonic cu Bianca, dar, după, eram cu un băiat care era martor, i-am luat un buchet de flori și m-am dus la ea acasă. Eu n-am trecut de ușă, că mama ei a sunat la poliție fără să spună nimic. M-am dus în parc, am vorbit cu ea. M-a văzut că eram supărat, m-a mângâiat. A apărut din nou mama ei și mi-a zis niște lucruri care m-au deranjat. I-am vorbit diferit față de cum vorbesc eu de obicei. A început să mă filmeze, dar și eu am filmări”, a declarat acesta, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies