Home Stiri mondene Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăgușanu. Aceasta a ajuns ținta glumelor pe internet

Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăgușanu. Aceasta a ajuns ținta glumelor pe internet

de Clara

După ce au anunțat că s-au despărțit, fiecare și-a văzut de treaba sa, dar oamenii nu au trecut peste atât de repede. Cei doi se înțeapă reciproc, iar fanii sunt, de data aceasta, de partea lui Alex Bodi.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment, aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a fost mesajul prin care Bianca a anunțat despărțirea.

După ce blondina l-a învinovățit pe fostul partener de infidelitate, internauții și afaceristul s-au apucat să facă glume pe seama Biancăi. „Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! WTF?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, este unul dintre comentariile lăsate la fotografia milionarului român. „Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, este răspunsul fostului său iubit.

„Ciudată „iubire”. Aaaa… și din plimbări cu Lamborghini a ajuns la plimbări cu duba. Bingo!” Astea din presă deja te însoară! Așa că lasă cluburile și pune-te serios pe organizatul nunții!”, a continuat fanul, iar Bodi a dat un răspuns la fel de amuzant: „Daaaa, trebuie să-mi fac pantofi de joc”.

Un alt comentariu a fost mult mai direct și mult mai tranșant, iar „autorul” nu s-a sfiit să își exprime gândurile în mod public: „Vezi că e disperată «Beanca» să o găsești… se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșete… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… «Yes, you find me»”. „«Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta»”, a răspuns afaceristul…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies