Home Stiri mondene Alex Bodi spune dacă a obligat-o sau nu pe Bianca să se prostitueze

Alex Bodi spune dacă a obligat-o sau nu pe Bianca să se prostitueze

de Clara

Alex Bodi a fost invitatul de săptămâna aceasta al lui Denise Rifai, la Kanal D. Acesta a trebuit să spună dacă, într-adevăr sau nu, i-a spus Biancăi Drăgușanu să se prostitueze, acesta fiind și unul dintre lucrurile pentru care a fost condamnat.

„Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a răspuns afaceristul.

„Mi se pare aberant. Dacă eu eram mituitor, nu mai eram în postura de față. Eu am stat maximum acasă, în arest domiciliar.

Nu și-au făcut banii efectul sau ce? Nu s-a pus vreodată problema de a da eu șpagă. Din contră, am și spus că o să am răbdare ca justiția să-și facă treaba. Trebuie să avem răbdare să se facă dreptate, să iasă adevărul la lumină și, până în momentul respectiv, nu-mi rămâne decât să accept decizia procurorilor și restricțiile care mi se impun. Și, în momentul de față, sunt sunt control judiciar, nu am libertate deplină”, a mai adăugat acesta, menționând că justiția va face lumină în acest caz.

„Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește!

Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane”, a spus afaceristul în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies