Home Stiri mondene Alex Ciucu a apelat la un gest extrem pentru a câștiga un plus față de Alina Sorescu

Alex Ciucu a apelat la un gest extrem pentru a câștiga un plus față de Alina Sorescu

de Clara

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, după mai bine de 10 ani de căsnicie. Deși niciunul dintre ei nu a spus care au fost motivele care au dus la această decizie, anumite lucruri au ieșit la iveală.

Zilele trecute, designer-ul a cerut o ordonanță președințială, prin care cere ca cele două fete ale lor să locuiască în vila sa și nu în apartamentul mamei lor. Conform celor de la cancan.ro, Alexandru Ciucu a luat această decizie, pentru a se asigura că amândoi vor putea să aibă drept de custodie asupra copiilor.

Alex Ciucu a avut temeri la începutul relației cu Alina Sorescu

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și, mai ales, după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și, implicit, de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp, conform celor de la cancan.ro.

„La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies