Home Stiri mondene Alex Ciucu, declarații despre divorț: „Un impuls de moment, un teribilism”

Alex Ciucu, declarații despre divorț: „Un impuls de moment, un teribilism”

de Clara

În acest moment, Alina Sorescu și Alex Ciucu se află în plin proces de divorț. Cu toate acestea, în anul 2004, designer-ul a mai fost căsătorit, lucru pe care nu multă lume îl cunoaște.

Ana Cristina este fosta lui soție, cea cu care s-a căsătorit după doar o lună de relație. După scurt timp, cei doi au realizat că s-au grăbit cu unirea destinelor și au decis să divorțeze.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a spus la acea vreme creatorul de modă pentru cei de la revistatango.ro.

Alex Ciucu s-a temut că relația cu Alina nu va funcționa

Zilele trecute, designer-ul a cerut o ordonanță președințială, prin care cere ca cele două fete ale lor să locuiască în vila sa și nu în apartamentul mamei lor. Conform celor de la cancan.ro, Alexandru Ciucu a luat această decizie, pentru a se asigura că amândoi vor putea să aibă drept de custodie asupra copiilor.

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și, mai ales, după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și, implicit, de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies