Home Stiri mondene Alex Dima și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după decesul soției sale

Alex Dima și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după decesul soției sale

de Clara

Alex Dima, prezentatorul emisiunii România, te iubesc!, a trecut printr-un eveniment marcant. Soția lui a decedat din cauza unei boli și, acum, este singurul care are grijă de fiica lor. Cu toate acestea, în viața lui, a apărut o nouă femeie pe nume Georgiana.

Tragicul eveniment a avut loc în urmă cu un an, pe când fata lui avea doar un an. Acum, aceasta se bucură de toată afecțiunea tatălui, dar și de toată atenția lui.

„În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea, iar, o lună mai târziu, am aflat că soţia mea are cancer.

E cumplit când aflii o astfel de veste. Probabil, dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau, probabil. nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Alex Dima și fiica lui Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie. I-a dat nişte creme. Te duci la doctor şi ţi se spune că eşti bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă şi vezi-ţi de viaţă şi acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să ştim. Boala asta se dezvoltă fără să ştii. Când am aflat, a fost prea târziu, mult prea târziu”, a mărturisit Alex Dima în cadrul unui interviu acordat pentru La Radio cu Andreea Esca.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies