Home Stiri mondene Alex Velea a filmat momentul în care a cerut-o pe Antonia

Alex Velea a filmat momentul în care a cerut-o pe Antonia

de Clara

Recent, Antonia a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. Artista a fost cerută în căsătorie de către Alex Velea și bineînțeles că răspunsul a fost unul afirmativ.

Alex Velea a plănuit totul în detaliu. Potrivit spuselor sale, cererea în căsătorie ar fi trebuit să aibă loc mai înainte, în urmă cu aproximativ doi ani, dar plecarea sa în Asia Express și pandemia de coronavirus i-au dat planurile peste cap. Cu toate acestea, momentul a venit în cele din urmă și, fiind unul atât de special, artistul a vrut să se asigure că nimeni nu îl va uita niciodată.

Așadar, acesta a filmat tot momentul cererii în căsătorie, spunând că, de fapt, se pregătește pentru un podcast, pentru ca Antonia să nu bănuiască nimic. Filmarea a fost publicată pe canalul său de YouTube, iar fanii acestuia s-au bucurat alături de ei.

„Antonia, vreau să-ți mulțumesc pentru toți anii în care m-ai făcut fericit și vreau să-ți spun dacă vrei să fii soția mea”, au fost cuvintele lui Alex Velea.

„A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat, între timp, la «Asia Express», dar, când m-am întors, a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele.

Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant…

Ea nu credea, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies