Home Stiri mondene Alex Velea, declarații la adresa Andrei: „Andra este un monstru”

Alex Velea, declarații la adresa Andrei: „Andra este un monstru”

de Buinoschi Andreea

Alex Velea și Antonia, în ultima perioadă, au spus cât sunt de deranjați de faptul că Măruță se folosește de numele lor în emisiunea sa. Recent, artistul a spus ce părere are despre Andra, dar și despre ceea ce face Cătălin pentru a avea un rating cât mai mare.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot.

Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.

Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine. Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la opt ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”, a spus Alex Velea pentru cei de la fanatik.ro.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă, treptat, într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs.

Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime-time. Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că «producătorii sunt de vină»”, a scris Antonia pe pagina ei de Instagram, vizibil deranjată de atitudinea pe Măruță o are față de ea și de Velea…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies