Home Stiri mondene Alex Velea, despre colegii săi de breaslă: „Niște bârfitori, toți”

Alex Velea, despre colegii săi de breaslă: „Niște bârfitori, toți”

de Clara

Alex Velea și-a schimabt stilul de cântat radical. Acesta a renunțat la melodiile de dragoste de acum zece ani și s-a reinventat, cântând trapanele.

Noul stil muzical pe care l-a adoptat nu este unul pe placul colegilor de breaslă și nici pe placul multor fani de-ai săi, dar artistul nu vrea să ia în seamă comentariile negative. Acesta se bucură de succesul pe care muzica lui îl are și consideră că toți cei care îl critică o fac din frustrare.

„Cum în politică se spune că acolo sunt mulți, eu cred că cei mai nebuni sunt în artă, în industria asta muzicală. Au combinat muzica cu teatrul. Suntem niște bârfitori, toți, ne place bârfa. Susținerea nu e reală niciodată, are în spate mereu o altfel de dorință.

Toți vor ceva; te ajută, dar vor ceva. Toți sunt pragmatici în industrie. Ne batem pe o pâine foarte, foarte mică în perioada asta. S-au făcut și dubioșenii cu indemnizația asta, oamenii au înnebunit. Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume în perioada asta. Am fost nevoit să renunț și la false prietenii. Acum e aerul curat”, a declarat acesta, conform cancan.ro.

Printre persoanele care l-au criticat în urmă cu puțin timp se numără și Connect-R. Alex Velea a spus că acele comentarii au fost făcute din invidie, deoarece multă lume ar vrea să cânte ceea ce cântă el. „Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”, a spus iubitul Antoniei, potrivit playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies